Anamneseformulier – Tandartsenpraktijk Wilhelminaweg – Dieren

Anamneseformulier

Anamneseformulier

De anamneselijst  (of  intakeformulier) bevat een aantal vragen over uw gezondheid. Deze  antwoorden zijn van belang voor de behandelaar, omdat vele ziekten en geneesmiddelen ook invloed hebben op het voorkomen van problemen  rondom het gebit en de mondholte en dus op de uitvoering van het tandheelkundigwerk.

Kik hier om de anamneselijst (het intakeformulier) te bekijken en eventueel op te slaan/te printen http://tandartsenpraktijkwilhelminaweg.nl/wp-content/uploads/2017/04/anamneselijst.pdf. Voor het bekijken van de anamneselijst moet u Acrobat Reader geïnstalleerd hebben, mocht dat niet het geval zijn dan kunt u via onderstaande link dit ontbrekende programma downloaden.
Klik hier om Acrobat Reader te downloaden.
Enkele voorbeelden:

De tandarts kan dus niet altijd de goede voorzorgsmaatregelen nemen als hij onvoldoende op de hoogte is van uw algemene gezondheid. Dit geldt niet alleen voor nieuwe patiënten, maar ook voor bestaande patiënten die de anamneselijst nog niet eerder hebben ingevuld of als er wijzigingen zijn opgetreden in de gezondheid van de patiënt.
We willen daarom benadrukken, dat het noodzakelijk is deze vragenlijst naar waarheid  in te vullen en uiteraard wordt de privacy van u als patiënt volledig door ons gewaarborgd.   

Klik hier om de lijst te bekijken. Sla hem op op uw computer of print hem direct. U kunt de afgedrukte lijst daarna invullen en afgeven bij uw volgende bezoek aan de praktijk.