Implantaten – Tandartsenpraktijk Wilhelminaweg – Dieren

Implantaten

Implantaten

Waarom implantaten?

Mooie en gezonde tanden vormen een onmisbaar onderdeel van onze persoonlijke uitstraling. Ze geven u zelfvertrouwen en een stralende lach. Met een gezond gebit kunt u gewoon kauwen, met smaak eten, duidelijk en enthousiast spreken en dat met een zeker gevoel.

Totdat u problemen krijgt met uw gebit. Verlies van tanden, of hinder ondervinden van een slecht passend kunstgebit, het zorgt ervoor dat u zich maar al te bewust bent van het belang van een gezond gebit.

Gezonde tanden zijn niet vanzelfsprekend.

Het leven laat haar sporen na op onze tanden.  Ongevallen en aandoeningen aan tanden en tandvlees kunnen leiden tot tandverlies. Het ontbreken van tanden is niet alleen niet mooi om te zien, het is ook lastig en zorgt voor diverse ongemakken, waaronder minder zelfvertrouwen. Toch is het geen onvervulbare wens, om na verlies van één of meerdere, of zelfs al uw tanden weer met smaak te kunnen eten en zorgeloos te kunnen lachen en praten.

Implantaten – niet meer weg te denken uit de tandheelkunde

Gebitsproblemen zijn eigenlijk niet meer van deze tijd en met implantaten hoeft dit ook niet meer. Implanteren in de kaak wordt in de huidige vorm al sinds 1965 door specialisten gedaan. Deze behandelmethode is in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Inmiddels is het een zeer betrouwbare techniek met zeer goede en voorspelbare resultaten. Dit geldt voor het vervangen van zowel één tand of kies, als ook  meerdere tanden of kiezen, maar ook het gehele onder- of bovengebit. Zowel esthetische als functionele correcties en verbeteringen zijn met tand implantaten mogelijk.

Alleen al in Nederland werden in 2006 meer dan 130.000 implantaten met succes geplaatst. De overtuigende cijfers van meer dan 96 % geslaagde ingrepen maken implantaten steeds populairder.

Het belangrijkste antwoord op bovenstaande vraag!

Implantaten komen het meest overeen met het natuurlijk gebit. Er is gewoon nog geen betere optie dan implantaten.